Over mij

Hallo, mijn naam is Valerie de Vries. Als ervaren pedagogisch medewerker en gediplomeerd gastouder bied ik kleinschalige opvang in Hoorn, waar ik met liefde en aandacht voor de kinderen zorg. Mijn focus ligt op het creëren van een veilige en vertrouwde omgeving, waarin kinderen zich kunnen ontwikkelen en zichzelf kunnen zijn.

Als gastouder heb ik bewust gekozen voor kleinschalige opvang, omdat ik van mening ben dat kinderen zich beter kunnen ontwikkelen in kleine groepen. Ik bied daarom persoonlijke aandacht en ruimte om erop uit te gaan met de kinderen, zodat ik beter kan inspelen op hun individuele behoeften. Als betrouwbare en verantwoordelijke gastouder zorg ik voor verantwoorde pedagogische begeleiding en ondersteun ik ouders bij de opvoeding van hun kinderen.

Mijn belangrijkste taken als gastouder zijn het verrichten van activiteiten met de kinderen, het verzorgen van hen en het creëren van een veilige en gezellige speelomgeving. Als gastouder in Hoorn ben ik creatief, initiatiefrijk en zet ik mij volledig in om ouders het gevoel te geven dat ze onbezorgd naar het werk kunnen gaan. Ik stimuleer de kinderen positief in hun ontwikkeling en werk met plezier en liefde voor het vak.

Zoek je een vriendelijke gastouder in Hoorn? Neem dan gerust contact met mij op voor meer informatie over mijn kleinschalige gastouderopvang. Ik sta graag voor je klaar!